Adres

Succesvol Scheiden Drechtsteden

Kantoorgebouw Boris

Stationplein 4

3331 LL Zwijndrecht

Routebeschrijving

U komt van de A16 af en rijdt naar het Stationsplein. Daar zeggen de meeste navigatiesystemen: “bestemming bereikt”. Op het Stationsplein zijn geen parkeerplaatsen. Er is alleen de mogelijkheid om kort te parkeren om iemand van het station op te halen of af te zetten.

Parkeren voor één uur (blauwe zone)

Het kantoorgebouw “Boris” voorbijrijden. Direct na het gebouw aan de rechterkant zijn 6 parkeerplaatsen in de blauwe zone. Dit houdt in dat hier 1 tot 1,5 uur geparkeerd kan worden.

Indien hier geen plaats is, kunt u doorrijden naar het stoplicht en daar linksaf slaan. U rijdt dan langs de kantoorgebouwen en ook daar is een blauwe zone waar u 1 tot 1,5 uur kan parkeren.

Let op: parkeerkaart is verplicht!

Langer dan één uur parkeren

In de straat “de Afslag, 3331 RH Zwijndrecht” kunt u uw auto parkeren.

U rijdt voorbij het kantoorgebouw, bij de stoplichten rechtdoor, de rotonde 3/4 nemen, u rijdt dan “de Burgemeester Bruïnelaan” in, neem de eerste straat links; de Veilingdreef.

De Veilingdreef uitrijden, aan het einde linksaf en u komt op de Afslag. Parkeren kan op de Veilingdreef en op de Afslag.

Aan de linkerkant van de weg staan twee flatgebouwen. U loopt tussen deze twee gebouwen door en u staat tegenover het Kantoorgebouw Boris.

Ingang

De ingang van de kantoren is tussen lunchroom “Wi-Qui Corner” en de Subway.

Ons kantoor is op de eerste verdieping.